Uw appeltje voor de dorst

Al meer dan 30 jaar helpen wij mensen vooruit en ook nu blijft dat onze prioriteit. Onze klanten eenvoudig, eerlijk en van dichtbij ondersteunen. Duurzaamheid daar gaan we voor.

Over ons

Over ons

Argenta Degraef: een hart voor bankieren en onze klanten. Wij kiezen ervoor om onze klanten gelden te laten verdienen in plaats van ze te laten betalen. Op die manier bouwen we aan hun toekomst, maar ook aan die van hun kinderen, kleinkinderen,... Als geen ander staan wij achter onze klanten en we zullen dan ook niet twijfelen om hun belang met hand en tand te verdedigen op de hoofdzetel.

Wij blijven groeien zonder de voeling met onze cliënten te verliezen. In ons kantoor kennen we de klanten nog bij naam. Wij blijven in alles meedenken met u als klant om uw geld te laten groeien. Duurzaamheid staat dan ook centraal in alles wat we doen. Één van de redenen waarom Argenta niet betrokken was in de bankencrisis.

Meer lezen

Bij dit kantoor ben je als klant geen nummer. Men trekt ruim tijd uit om alles deskundig, maar duidelijk uit te leggen, ons dossier werd op de voet gevolgd en we kregen handige tips. Kortom, door dit topteam wordt de klant nog als koning behandeld!

Lindsay Tomballe & Niki Boden

Nieuws

Fiscaalvoordelig pensioensparen

Traditioneel doen heel wat mensen pas op het einde van het jaar aan pensioensparen. Laat u niet afschrikken door de huidige zenuwachtigheid op de aandelenmarkten en zie de daling als een gunstig instapmoment.

Lees meer

Een nieuwe auto best omnium verzekeren?

Bij de aankoop van een nieuwe wagen rijst vaak de vraag of het al dan niet nodig is om een ‘dure’ omniumverzekering te nemen. Maar wat is nu precies het voordeel en wat kan je verwachten van een omniumverzekering?

Lees meer

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Site by Yappa