Ons verhaal

We gaan terug naar het jaar 1986. Argenta startte een nieuw kantoor op in de Stationstraat te Sint-Truiden. Hiervoor zochten en vonden ze een medewerker uit de buurt die het kantoor van nul mee wilde opbouwen: Jeanine Degraef.

De opdracht van Jeanine was om Argenta in Sint-Truiden op de kaart te zetten. Niet zo simpel als je weet dat in die periode de bank Argenta in Haspengouw ongekend was. Bij de opstart dacht men zelfs dat het over de fruitveiling ging, aangezien het logo van Argenta ook een appel is. Vandaag is Argenta Degraef in Sint-Truiden een echt begrip. Mission accomplished.

Van bij de start liet Jeanine zich meteen kennen als een bezige bij, iemand die van aanpakken wist. Zij manifesteerde zich dan ook direct als de verantwoordelijke voor het nieuwe kantoor. Door haar leergierigheid was ze tijdens elke opleiding present met een specialisatie in kredieten, schadebeheer en verzekeringen als gevolg. Vervolgens startte ze zelfs met een job op de hoofdzetel in Antwerpen.

Je zou denken dat ze deze job op het hoofdkantoor nooit zou opgeven. Maar Jeanine kon het persoonlijke contact met de klanten niet missen en in 1993 koos ze ervoor om op zelfstandige basis het kantoor in Sint-Truiden verder uit te bouwen.

Ze deed dat met veel initiatief, veel inzet en veel doorzettingsvermogen. Ze timmerde aan de weg, haar weg en die van Argenta op een gestadige wijze.

Karel Van Rompuy, Stichter van Argenta

Kom gerust eens langs

Benieuwd wat ons team voor jou kan betekenen?
Maak dan een afspraak en kom eens babbelen met onze specialisten.

Contacteer ons

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Site by Yappa