Wij vechten voor jouw rendement

Al meer dan 30 jaar helpen wij onze klanten met hun financiën vooruit. Door hard, transparant en met de beste kennis van zaken te werken.

Wij weten welke mens er achter het rekeningnummer zit

Wij weten welke mens er achter het rekeningnummer zit

Argenta Degraef: een hart voor bankieren én onze klanten. De mens die voor ons zit, dat is het vertrekpunt van alles wat we doen. ‘Persoonlijk advies’ is geen slogan tegen de muur, maar realiteit.

Elke klant heeft een eigen financieel traject, waarbij we op maat adviseren en beslissen wat het meeste rendement oplevert. Op die manier bouwen we aan jouw toekomst, maar ook aan die van jouw kinderen, kleinkinderen,...

Meer over ons

Bij Jeanine en haar team ben je als klant geen nummer. Ze nemen ruim de tijd om alles deskundig en duidelijk uit te leggen. Ons dossier werd op de voet gevolgd en we kregen ook de kleine lettertjes van onze beslissingen uitgelegd. Heel helder advies.

Lindsay Tomballe & Niki Boden

Nieuws

Fiscaalvoordelig pensioensparen

Traditioneel doen heel wat mensen pas op het einde van het jaar aan pensioensparen. Laat u niet afschrikken door de huidige zenuwachtigheid op de aandelenmarkten en zie de daling als een gunstig instapmoment.

Lees meer

De kosten van het bankieren

De kosten voor bankieren zijn niet erg doorzichtig, en verschillen van bank tot bank. Wie niet uitkijkt, betaalt jaarlijks al snel enkele honderden euro’s, leert een onderzoek van De Tijd.

Lees meer

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Site by Yappa